Salam pertemuan kepada semua pembaca blog yang sudi singgah di zon krafaina. walaupun anda tersesat atau memang dah menjadi follower atau sesiapa yang selalu mencuci mata dengan barangan kraf. ^_^

Di zon krafaina, anda semua boleh mencuci mata sambil membeli barangan kraft dari benang bulu hasil kerja tangan saya. Antaranya ialah sarung handphone, bookmark, barangan baby [topi, kasut, sarung tangan,headband], brooch,lapik meja, sanggul rambut khas untuk wanita dan banyak lagi.

dari masa ke semasa...saya akan update blog ini.. tapi tidak terlalu kerap...jika diberi keizinan dari segi masa dan kesihatan InsyaAllah saya akan menambah dan update berangan lain yang saya buat...saya sering menumpukan pada barangan yang di tempah..oleh itu...kesibukan tidak dapat dijangka...

selamat melayari bolg 'krafaina'

perjalanan krafaina

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Thursday, September 30, 2010

tempahan...

salam aidilfitri...


maaf kepada pengunjung-pengunjung blog krafaina kerana sudah lama tidak update blog. kesibukan melanda diri...


tugasan harian yang semakin bertambah...
sambil-sambil menyiapkan beberapa tempahan...
tugasan kuliah yang banyak.. [semuanya minta di hantar dengan segera]


masa dirasakan tidak mencukupi...
sebenarnya masa cukup sahaja..cuma waktu malam tidak dapat menahan mata dari tidur awal..maka, waktu malam tidak dapat melakukan apa-apa aktiviti...penat waktu siang di balas pada waktu malam dengan tidur sepanjang malam :)


ok la..ok la...
enjoy tengok gambar okey?

p/s: kepada peminat-peminat kraf crochet anda semua boleh membuat tempahan setiap hari...walaupun krafaina jarang update.
selamat mencuci mata....


terima kasih....

No comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila tinggalkan pesanan, komen, atau order anda di sini...