Salam pertemuan kepada semua pembaca blog yang sudi singgah di zon krafaina. walaupun anda tersesat atau memang dah menjadi follower atau sesiapa yang selalu mencuci mata dengan barangan kraf. ^_^

Di zon krafaina, anda semua boleh mencuci mata sambil membeli barangan kraft dari benang bulu hasil kerja tangan saya. Antaranya ialah sarung handphone, bookmark, barangan baby [topi, kasut, sarung tangan,headband], brooch,lapik meja, sanggul rambut khas untuk wanita dan banyak lagi.

dari masa ke semasa...saya akan update blog ini.. tapi tidak terlalu kerap...jika diberi keizinan dari segi masa dan kesihatan InsyaAllah saya akan menambah dan update berangan lain yang saya buat...saya sering menumpukan pada barangan yang di tempah..oleh itu...kesibukan tidak dapat dijangka...

selamat melayari bolg 'krafaina'

perjalanan krafaina

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Sunday, October 3, 2010

button

salam....
wah..saya hampir terlupa...last week saya ada tempah butang dr button planet...
eh, bukan last week..tapi sblm raya..[saya minta tuan tanah simpankan butang untuk saya selepas raya] sungguh baik hati button planet kerana sudi menerima booking dari saya...


butang sudah selamat tiba 29 sept hari tu...saya tak sempat nk inform kepada button planet..
jom  enjoy the picture.. :)


banyaknya....
haaa...banyak tak?semua ni saya punya... :)
thanks button planet....

2 comments:

cik L.A.L.A said...

wow...canteknyer...sukelh...
mane nk carik butang2 mcm nie..boleh order kt cnie ke??

[[ krafaina ]] said...

butang ni saya order kat button planet...

kat entry ni pun ada url nya...
kalau masih ada dalam stok, boleh la beli.. ^_^

saya punya stok hampir habis... ^_^

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila tinggalkan pesanan, komen, atau order anda di sini...