Salam pertemuan kepada semua pembaca blog yang sudi singgah di zon krafaina. walaupun anda tersesat atau memang dah menjadi follower atau sesiapa yang selalu mencuci mata dengan barangan kraf. ^_^

Di zon krafaina, anda semua boleh mencuci mata sambil membeli barangan kraft dari benang bulu hasil kerja tangan saya. Antaranya ialah sarung handphone, bookmark, barangan baby [topi, kasut, sarung tangan,headband], brooch,lapik meja, sanggul rambut khas untuk wanita dan banyak lagi.

dari masa ke semasa...saya akan update blog ini.. tapi tidak terlalu kerap...jika diberi keizinan dari segi masa dan kesihatan InsyaAllah saya akan menambah dan update berangan lain yang saya buat...saya sering menumpukan pada barangan yang di tempah..oleh itu...kesibukan tidak dapat dijangka...

selamat melayari bolg 'krafaina'

perjalanan krafaina

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Wednesday, April 6, 2011

keychain

Assalamualaikum...

sudah lama krafaina tidak update blog...
terima kasih kepada yang singgah di sini...

jom tengok keychain ni pula...

keychain with alphabet


p/s: sebarang tempahan sila email krafaina di krafaina@gmail.com

5 comments:

Yati said...

Comelnya keychain! :)

Ummu Khaulah said...

berapa harganya, Aina?

Lady Aznie said...

Salam,.. suka saya tengok,.. boleh tanya sikit, kat dalam love tu apa isinya ya?

[[ krafaina ]] said...

yati: thanks
ummu : harganya RM5
lady aznie : isinya fiber

terima kasih singgah semua..

Lady Aznie said...

..kalo tak keberatan, boleh share tak, kat mana nak dapatkan fiber tu ya...

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila tinggalkan pesanan, komen, atau order anda di sini...