Salam pertemuan kepada semua pembaca blog yang sudi singgah di zon krafaina. walaupun anda tersesat atau memang dah menjadi follower atau sesiapa yang selalu mencuci mata dengan barangan kraf. ^_^

Di zon krafaina, anda semua boleh mencuci mata sambil membeli barangan kraft dari benang bulu hasil kerja tangan saya. Antaranya ialah sarung handphone, bookmark, barangan baby [topi, kasut, sarung tangan,headband], brooch,lapik meja, sanggul rambut khas untuk wanita dan banyak lagi.

dari masa ke semasa...saya akan update blog ini.. tapi tidak terlalu kerap...jika diberi keizinan dari segi masa dan kesihatan InsyaAllah saya akan menambah dan update berangan lain yang saya buat...saya sering menumpukan pada barangan yang di tempah..oleh itu...kesibukan tidak dapat dijangka...

selamat melayari bolg 'krafaina'

perjalanan krafaina

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Saturday, July 14, 2012

door gift

Assalamualaikum...

krafaina nak update tentang door gift yang krafaina telah siapkan...
door gift ni untuk gantung dalam kereta...betuk love..macam bantal. tapi kecil je la..

al kisahnya.. aina buat untuk bagi hadiah birthday adik..tak tahu nak bagi hadiah apa..
poket pon kempis, dapat idea buat penggantung kereta ni... cantik pula nampaknya..
adik pun suka...

lepas tu kakak berkenan, dia buat tempahan untuk door gift hari guru di sekolahnya katanya.
Alhamdulillah... walaupun macam tak menang tangan dibuatnya..aina berjaya siapkan pada masa yang ditetapkan. tak tidur malam juga la... ^_^

tapi melihat hasilnya...hati gembira..jom tengok hasilnya..




p/s: kepada sesiapa yang berminat..boleh email di krafaina@gmail.com atau isi borang dekat bawah blog ni k?
wassalam...

2 comments:

nur ezqy said...

3D Rose Lace CANTIK DAN MURAH!

Assalammualaikum wbt dan salam sejahtera...
Menjemput anda ke online shop

info boleh didapati

http://lace-rose-murah.blogspot.com/

1 Row Lace Rose dijual dengan harga RM 4.50 dan RM 5.50 / meter sempena pembukaan online shop saya
Sangat Cantik....Boleh dijahit pada tudung, baju atau gaun dan headband sicomel...BANYAK LAGI WARNA MENARIK DI LAMAN WEB SAYA

May Tang said...

How much for that?
I'm looking for unique door gift.. Pls email to mayhbn@hotmail.com or Call 0122716338. Thx q

Maytang

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila tinggalkan pesanan, komen, atau order anda di sini...