Salam pertemuan kepada semua pembaca blog yang sudi singgah di zon krafaina. walaupun anda tersesat atau memang dah menjadi follower atau sesiapa yang selalu mencuci mata dengan barangan kraf. ^_^

Di zon krafaina, anda semua boleh mencuci mata sambil membeli barangan kraft dari benang bulu hasil kerja tangan saya. Antaranya ialah sarung handphone, bookmark, barangan baby [topi, kasut, sarung tangan,headband], brooch,lapik meja, sanggul rambut khas untuk wanita dan banyak lagi.

dari masa ke semasa...saya akan update blog ini.. tapi tidak terlalu kerap...jika diberi keizinan dari segi masa dan kesihatan InsyaAllah saya akan menambah dan update berangan lain yang saya buat...saya sering menumpukan pada barangan yang di tempah..oleh itu...kesibukan tidak dapat dijangka...

selamat melayari bolg 'krafaina'

perjalanan krafaina

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Sunday, October 6, 2013

Mengait

Salam singgah untuk semua...
Harap2 masih ada yang singgah walaupun tersesat di sini..

Sungguh kurang aktiviti mengait saya sekarang. Masih ada tempahan walau pun tak banyak.tapi..untuk menyiapkan tempahan,saya ambil masa yang lama..
Adoi...mengeluh sendiri...
Jom kita bermula..sambil berkorea...

Berkorea tak sudah-sudah...ini la jadinya. Tempahan yang tak ada due date @ due lambat lagi..maka lambat la mulanya..kakak bising sebab saya tak siapkan lagi tempahannya. Huhuhu... Beberapa lagi tenpahan yg ada..

No comments:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila tinggalkan pesanan, komen, atau order anda di sini...