Salam pertemuan kepada semua pembaca blog yang sudi singgah di zon krafaina. walaupun anda tersesat atau memang dah menjadi follower atau sesiapa yang selalu mencuci mata dengan barangan kraf. ^_^

Di zon krafaina, anda semua boleh mencuci mata sambil membeli barangan kraft dari benang bulu hasil kerja tangan saya. Antaranya ialah sarung handphone, bookmark, barangan baby [topi, kasut, sarung tangan,headband], brooch,lapik meja, sanggul rambut khas untuk wanita dan banyak lagi.

dari masa ke semasa...saya akan update blog ini.. tapi tidak terlalu kerap...jika diberi keizinan dari segi masa dan kesihatan InsyaAllah saya akan menambah dan update berangan lain yang saya buat...saya sering menumpukan pada barangan yang di tempah..oleh itu...kesibukan tidak dapat dijangka...

selamat melayari bolg 'krafaina'

perjalanan krafaina

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Monday, July 25, 2011

Krafaina's 2nd Giveaway

* sticky post*
Assalamualaikum....

terima kasih kepada blogger yang sudi singgah di sini...
krafaina dah tukar syarat-syarat Giveaway...tak perlu pembelian...


sekali lagi krafaina nak mengadakan "GIVEAWAY". Krafaina ajak semua yang singgah atau ternampak atau sesiapa nak ajak kawan-kawan join Giveaway krafaina. Ini merupakan giveaway ke-2 dari krafaina..
memandangkan kelas sem ni sudah habis...jadi ada sedikit masa untuk buat giveaway menjelang sem baru. Walaupun kesihatan tak berapa mengizinkan tapi insyaAllah..semakin mambaik..

tujuan krafaina mengadakan GA ni sebenarnya menyelam sambil minum air...
sambil-sambil promote barangan di blog ini, sambil-sambil nak kongsi keghairahan melihan art yang sedang popular sekarang sebagai hadiah untuk pemenang..[nak tahu hadiahnya? baca sampai habis k?

baiklah..
jom baca apa syarat-syarat, pemilihan pemenang, dan hadiah untuk "2nd giveaway" krafaina..

syarat-syaratnya:


1. Follow blog krafaina dan share link krafaina di blog anda.
2. Buat pembelian di krafaina serendah RM15 - RM20 sahaja [termasuk postage] barangan boleh dipilih di bawah blog ini..[anda juga akan menerima free gift flower magnetic freezer]
3. Sila email order dan detail pembayaran ke akaun maybank 114209491444.
4. Buat simple entry tentang giveaway krafaina. [nak bagi apa-apa cadangan pun boleh]
5. Tinggalkan link entry dan link blog anda diruangan komen entry ini.
6. Ajak 3 orang blogger join GA [lebih ramai lagi bagus ^_^ ]
7. Menetap di Malaysia [senang nak pos hadiah ^_* ]
8. tarikh tutup penyertaan 14 hari dari hari ini iaitu  7 Ogos 2011 sebelum jam 11.00 malam


jom tengok pemilihan pemenang:

1. Krafaina akan memilih 2 orang penenang [kalau lebih banyak penyertaan daripada yang dijangkakan krafaina akan dengan berbesar hati menambah bilangan pemenang. InsyaAllah..]
2. Peserta akan diadili oleh 2 orang iaitu saya dan kakak
3. Jika penyertaan banyak, mungkin setiap 10 peserta akan dipilih satu pemenang. jadi jom ramai-ramai menyertainya

hadiahnya:

1. Hiasan dinding @ hiasan meja yang di perbuat dari paper quilling...[tanpa frame ^_^ . anda boleh frame kan sendiri mengikut pilihan anda...]


p/s: Jom join ramai-ramai...sebarang pertanyaan sila email krafaina@gmail.com
p/s/s: krafaina akan update dari masa ke semasa...InsyaAllah...


* sticky post*

31 comments:

kakyong said...

salam singgah,
membuat GA dengan syarat membuat belian ni.. agak sukar sikit lah nak menarik minat blogger..

apa2 pun gud luck ya...

kakyong said...

kakyong join

http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2011/07/krafainas-2nd-giveaway.html

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/07/krafainas-2nd-giveaway.html

Cik Rose Cute said...

Id : Cik Rose Cute

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/08/krafainas-2nd-giveaway.html

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/08/krafainas-2nd-giveaway.html

TQVM

fieda said...

JOIN:)

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/08/krafaina-2nd-giveaway.html

abazilah said...

join .

http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2011/08/krafainas-2nd-giveaway.html

tiefazatie said...

ifa join nie..

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/08/krafaina-2nd-giveaway.html

tq yaa!

haiza aryani ilyas said...

saya join.. :)

http://sakuraryani.blogspot.com/2011/08/krafainas-2nd-giveaway.html

Jaa said...

join

http://jaajahatga.blogspot.com/2011/08/krafainas-2nd-giveaway.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam..join.

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/08/krafainas-2nd-giveaway.html

kaseh suchi said...

joined~

http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/08/krafainas-2nd-giveaway.html

Mama Ishazah said...

mama join
http://mamaishazah.blogspot.com/2011/08/krafaina-2nd-giveaway.html
ok

[[ krafaina ]] said...

terima kasih kepada yang telah join 2nd GA krafaina...

Kutu Kontest said...

sy join

http://kutukontest.blogspot.com/2011/08/nak-join-klik-banner-tarikh-tutup.html

tq

Cempaka Kuning said...

CK join ye.

Id follower- cempaka kuning

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/08/krafaina-2nd-giveaway.html

Mama Syima said...

id follower : mama syima

http://contestngamamakyra.blogspot.com/2011/08/krafainas-2nd-giveaway.html

fara anak abah said...

saya join

http://jommenang.blogspot.com/2011/08/krafainas-2nd-giveaway.html

dh join cntest saya?hadiah menarik..

http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

RARA aihara said...

rara followers 263 join !

http://littlemyrashmallowdiaries.blogspot.com/2011/08/krafainas-2nd-giveaway.html

tq~
=)

kakngah said...

hai..

nk joint juga

http://gengggkapak.blogspot.com/2011/08/krafaina-2nd-giveaway.html

Mrs zz said...

Mrs zz join yer...

id follower : Mrs zz
id fb : Odzz Zakaria

My link:
http://zz-life.blogspot.com/2011/08/krafainas-2nd-giveaway.html

**Nora** said...

Hi..saya join yer...

id: **Nora**

http://comeldancomot.blogspot.com/2011/08/krafainas-2nd-giveaway.html

vanillagirls said...

join :)

http://vanillaicegirls.blogspot.com/2011/08/krafainas-2nd-giveaway.html

terimakasih ^^

Nur Syahida said...

syeeda join

http://sayangsyeeda.blogspot.com/2011/08/krafainas-2nd-giveaway.html

Aimifiqa said...

join

http://aimifiqa.blogspot.com/2011/08/krafainas-2nd-giveaway.html

Jieha mohd said...

jiha daa join :)


http://winkforpinkypurple.blogspot.com/2011/08/krafainas-2nd-giveaway.html

Jieha mohd said...

jiha daa join :)


http://winkforpinkypurple.blogspot.com/2011/08/krafainas-2nd-giveaway.html

Nida said...
This comment has been removed by the author.
Nida said...

As-salam..

Kak Nida mengambil bahagian juga.. moga ada rezeki buat kami sekeluarga..ameeeeennnn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/08/krafainas-2nd-giveaway.html

id follower: Nida

id FB: Nida Muhammadon

tq:)

josrevalution said...
This comment has been removed by the author.
josrevalution said...

aku di tag aku join lah..haha....

http://josrevalution.blogspot.com/2011/08/krafainas-2nd-giveaway.html

id followes_josrevalution

#aku x dpt tunaikan syarat pembelian tapi aku tag ramai member!!..

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila tinggalkan pesanan, komen, atau order anda di sini...