Salam pertemuan kepada semua pembaca blog yang sudi singgah di zon krafaina. walaupun anda tersesat atau memang dah menjadi follower atau sesiapa yang selalu mencuci mata dengan barangan kraf. ^_^

Di zon krafaina, anda semua boleh mencuci mata sambil membeli barangan kraft dari benang bulu hasil kerja tangan saya. Antaranya ialah sarung handphone, bookmark, barangan baby [topi, kasut, sarung tangan,headband], brooch,lapik meja, sanggul rambut khas untuk wanita dan banyak lagi.

dari masa ke semasa...saya akan update blog ini.. tapi tidak terlalu kerap...jika diberi keizinan dari segi masa dan kesihatan InsyaAllah saya akan menambah dan update berangan lain yang saya buat...saya sering menumpukan pada barangan yang di tempah..oleh itu...kesibukan tidak dapat dijangka...

selamat melayari bolg 'krafaina'

perjalanan krafaina

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Wednesday, August 10, 2011

Krafaina's 2nd Giveaway closed

Assalamualaikum....

salam berkunjung...
maaf lambat update penutupan tarikh GA krafaina...

krafaina menerima 26 penyertaan...
terima kasih yang sudi meluangkan masa join GA dari krafaina...

pemilihan akan dibuat dengan segera..InsyaAllah...
saya akan memilih 2 orang pemenang...
semoga kita semua akan berpuas hati...

hadiah saya belum terima..maka..proses penghantaran mungkin lewat sedikit...

terima kasih sekali lagi...

p/s: asalnya aina nak tambah bilangan pemenang...tapi...maaf berbaloi dengan penyertaan yang ada..aina pilih 2 yang bertuah sahaja ya? tentang hadiah pula..mungkin tak sehebat yang aina rancang pada asalnya..kerana syarat pembelian telah ditukar..mungkin rezeki kita lain kali..so..lain kali join lagi GA krafaina ye.... ^_^

7 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Good Luck tuk semua peserta!

Nida said...

Alhamdulillah sempat menyertai.. moga ada rezeki buat anak-anak..ameeeennn

Good luck buat semua peserta

Kutu said...

gud luck utk semua..sy pun tumpang meriahkan suasana GA.hehe..

josrevalution said...

naseb baek ari tu smpat join..hehe..dah last minit,lbh kurang tinggal sjam kot jam 11pm..haha..moga kami sekeluarga mendapat lucky..

vanillagirls said...

gudluck semua...

Mrs zz said...

Mrs zz tersenarai...apalah salahnya cuba nasib..mana tau ada rezeki kat sini..=)

Mrs zz said...
This comment has been removed by the author.

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila tinggalkan pesanan, komen, atau order anda di sini...