Salam pertemuan kepada semua pembaca blog yang sudi singgah di zon krafaina. walaupun anda tersesat atau memang dah menjadi follower atau sesiapa yang selalu mencuci mata dengan barangan kraf. ^_^

Di zon krafaina, anda semua boleh mencuci mata sambil membeli barangan kraft dari benang bulu hasil kerja tangan saya. Antaranya ialah sarung handphone, bookmark, barangan baby [topi, kasut, sarung tangan,headband], brooch,lapik meja, sanggul rambut khas untuk wanita dan banyak lagi.

dari masa ke semasa...saya akan update blog ini.. tapi tidak terlalu kerap...jika diberi keizinan dari segi masa dan kesihatan InsyaAllah saya akan menambah dan update berangan lain yang saya buat...saya sering menumpukan pada barangan yang di tempah..oleh itu...kesibukan tidak dapat dijangka...

selamat melayari bolg 'krafaina'

perjalanan krafaina

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Sunday, November 14, 2010

Jom berkenalan .. Khas buat blogger baru ..

Assalamualaikum....

kali ni krafaina bukan masuk giveaway.. hehehe...
nak join aktiviti yang Ben Ashaari anjurkan. tujunnya nak ramaikan kenalan dan kawan-kawan.
jom click gambar bawah ni


caranya mudah je... buat entry yang macam ni..then bagi link diruangan komen....
kenapa saya join? sebab.....
....
...
....
...
...

follower dia...ramai giler sehingga mencecah 4311 follower temasuklah krafaina. hehehe

semoga ramai blogger yang sudi singgah di zon krafaina...
di krafaina bloggers dapat melihat pelbagai barangan kraf crochet [kait] yang di hasilkan oleh saya sendiri...
semoga ramai yang berminat dengan hasil kraf saya...Amin...
jika berminat, boleh membuat tempahan segera.pembelian secara borong boleh menjadikan harga barangan menjadi lebih murah....


terima kasih semua...

p/s: kepada Ben Ashaari... thanks sebab sudi buat aktiviti suai kenal bloggers seperti ini...
semoga krafaina akan ada ramai kenalan dan pelanggan selepas ini...Amin...

15 comments:

nur said...

slam kenla dari blogben and follow u
ALL IN ONE

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben....

datang guling2 sini jap sambil baca entri :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

nadya e-man said...

salam kenal dr BA n follow u...

{ finie } said...

salam..

misi penjelajahan blog ni..atas usaha Ben Ashaari utk kita saling mengenali sesama bloggers.. I follow u.. n click ur Nuffnang..:)

Ainismaira said...

Salam perkenalan ^_^

Mohamed Hatta said...

salam berkenalan dari Hatta :)

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenalan dr mimiey...

http://nasyieen.blogspot.com

Fa-zlyn said...

salam perkenalan..follow blog nih..
nt follow Fa blk yer.. leh kenal2 lebih rapat =)

haniz said...

salam perkenalan from hanizeyecandy

http://haniz-eyecandy.blogspot.com

SC said...

salam kenal..
follow here

jemput singgah blog sc yg tak seberapa

yna said...

salam kenal..
da follow..

follow me back ya =)

norh said...

salam perkenalan :)

nad_ira said...

saya follow..
follow saya ye
http://smileandsmilealwayz.blogspot.com/

PiKOk said...

Salam kenal drpd Pikok..
selamat berblog ye..:D

[ Krafaina ] said...

senarai nama krafaina ada di sini... :)

http://www.benashaari.com/2010/11/tiba-tiba-sakit-kepala-menyerang.html

thanks kepada yang sudi singgah n follow...
krafaina akan follow anda juga... :)

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila tinggalkan pesanan, komen, atau order anda di sini...