Salam pertemuan kepada semua pembaca blog yang sudi singgah di zon krafaina. walaupun anda tersesat atau memang dah menjadi follower atau sesiapa yang selalu mencuci mata dengan barangan kraf. ^_^

Di zon krafaina, anda semua boleh mencuci mata sambil membeli barangan kraft dari benang bulu hasil kerja tangan saya. Antaranya ialah sarung handphone, bookmark, barangan baby [topi, kasut, sarung tangan,headband], brooch,lapik meja, sanggul rambut khas untuk wanita dan banyak lagi.

dari masa ke semasa...saya akan update blog ini.. tapi tidak terlalu kerap...jika diberi keizinan dari segi masa dan kesihatan InsyaAllah saya akan menambah dan update berangan lain yang saya buat...saya sering menumpukan pada barangan yang di tempah..oleh itu...kesibukan tidak dapat dijangka...

selamat melayari bolg 'krafaina'

perjalanan krafaina

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Sunday, November 14, 2010

topi baby [AinaHatFold]

Assalamualaikum....

seperti yang dijanjikan, krafaina akan display pettern AinaHat yang baru...

jom tengok gambar...
tadaaaa.....

yang ni dinamakan AinaHatFolds...
untuk design ni... ibu boleh tarik tali dibahagian bawah topi untuk lebih kemas.

p/s: sebarang tempahan @ pertanyaan boleh email di krafaina@gmail.com.
terima kasih semua....

3 comments:

Crochet Villa said...

comel..like this yarn colour..

cik L.A.L.A said...

kak,xde tutorial ke cane nk kait...??

[[ krafaina ]] said...

crochet vill: warnanya memang cantik ^_^ terima kasih...
susah juga nak matching color ni...

tak ada tutorial la..
saya belum mahir untuk buat tutorial..

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila tinggalkan pesanan, komen, atau order anda di sini...