Salam pertemuan kepada semua pembaca blog yang sudi singgah di zon krafaina. walaupun anda tersesat atau memang dah menjadi follower atau sesiapa yang selalu mencuci mata dengan barangan kraf. ^_^

Di zon krafaina, anda semua boleh mencuci mata sambil membeli barangan kraft dari benang bulu hasil kerja tangan saya. Antaranya ialah sarung handphone, bookmark, barangan baby [topi, kasut, sarung tangan,headband], brooch,lapik meja, sanggul rambut khas untuk wanita dan banyak lagi.

dari masa ke semasa...saya akan update blog ini.. tapi tidak terlalu kerap...jika diberi keizinan dari segi masa dan kesihatan InsyaAllah saya akan menambah dan update berangan lain yang saya buat...saya sering menumpukan pada barangan yang di tempah..oleh itu...kesibukan tidak dapat dijangka...

selamat melayari bolg 'krafaina'

perjalanan krafaina

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Sunday, November 7, 2010

TeNtANg sESeORaNg 1st GiveAway

Assalamualaikum...
krafaina di tag untuk join giveaway....
seronok juga ni...sudah lama tak join giveaway....
sila click gambar ni untuk ke page giveaway ye?
cepat-cepat ye?tarikh tutup giveaway ni pada 10 November 2010 dah tak lama dah...


tuan blog ni bakal bergelar ibu...jadi jom kita wish sempena berita gembira ini...

tahniah di atas berita gembira ini...
semoga jue mendapat cahaya mata yang sihat dan chomel. ^_^

aduh~ kehilangan idea ni....
nyanyi je la...


"ibu...ibu...
engkaulah ratu hatiku...
bilaku berduka..engkau hiburkan selalu..."

semoga menjadi seorang ibu yang sentiasa kental dalam mendidik anak-anak....


kena tag 2 kawan.... 
saya tag...
1- zyra
2- Intan
p/s: kepada tuan blog...aduh..maaf tidak punya idea yang brilian pepagi ni setelah kehilangan mood apabila buka mata tadi... study untuk exam tak habis lagi...hehehe...

1 comment:

muffins Jue said...

xpe..sweet dh tu lgu tu..

tq tau sudi join..gud luck utk exam..

gud luck jugak tuk GA ni :)

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila tinggalkan pesanan, komen, atau order anda di sini...