Salam pertemuan kepada semua pembaca blog yang sudi singgah di zon krafaina. walaupun anda tersesat atau memang dah menjadi follower atau sesiapa yang selalu mencuci mata dengan barangan kraf. ^_^

Di zon krafaina, anda semua boleh mencuci mata sambil membeli barangan kraft dari benang bulu hasil kerja tangan saya. Antaranya ialah sarung handphone, bookmark, barangan baby [topi, kasut, sarung tangan,headband], brooch,lapik meja, sanggul rambut khas untuk wanita dan banyak lagi.

dari masa ke semasa...saya akan update blog ini.. tapi tidak terlalu kerap...jika diberi keizinan dari segi masa dan kesihatan InsyaAllah saya akan menambah dan update berangan lain yang saya buat...saya sering menumpukan pada barangan yang di tempah..oleh itu...kesibukan tidak dapat dijangka...

selamat melayari bolg 'krafaina'

perjalanan krafaina

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Tuesday, December 21, 2010

krafaina 1st Giveaway

Assalamualaikum...........
memandangkan pemilik krafaina [saya la ^_^]sedang bercuti sem dan mempunyai sedikit masa terluang, dengan berbesar hati krafaina mengadakan 1st Giveaway sempena hampir setahun krafaina berada di alam maya. [terima kasih kepada yang menyokong keberadaan krafaina di sini]
jom baca syarat-syarat, pemilihan pemenang, dan hadiah 'krafaina 1st giveaway'.




Syarat-syaratnya:
1- seikhlas hati follow blog krafaina dan share link krafaina di blog anda.
2- buat entry tentang giveaway ini.[tajuk entry 'krafaina 1st Giveaway']. [mohon bagi satu pandangan atau cadangan untuk krafaina]
3- Nyatakan salah satu kraf yang paling anda suka dalam blog     krafaina
4- sila tag 3 orang rakan anda untuk join Giveaway ini.... [pastikan rakan anda tahu blog mereka di tag dengan cara tinggalkan pesanan di shout box atau ruangan komen mereka]
5- memiliki akaun CIMB atau Maybank...
6- jangan lupa tinggalkan link entry anda di ruangan komen entry ini...
7- tarikh tutup penyertaan 10 hari dari hari ini...[21 disember 2010] jam 11pm.


pemilihan pemenang:
1- krafaina akan memilih dua orang pemenang..
2- peserta akan di adili oleh tiga orang termasuk saya dan dua orang kakak.
3- entry terbaik akan di pilih.


jom cerita pasal hadiah pula...:
krafaina akan menghadiahkan sejumlah wang kepada pemenang yang terpilih...
wang tersebut akan di bank in ke dalam akaun bank pemenang [sama ada CIMB atau Maybank]


1- wang tunai RM30 [yang akan di bank in ke dalam akaun anda]
2- wang tunai RM10 [yang akan di bank in ke dalam akaun anda]


p/s: maklumat tentang 'krafaina 1st giveaway' akan di update dari masa ke semasa.[jika perlu] jom ajak kawan ramai2 join giveaway....
p/s/s: saya akan tag semua rakan-rakan yang ada di dalam list saya... [maaf tak dapat tulis nama satu persatu di sini]


p/s/s/s: sila ke bawah untuk tengok entry baru

50 comments:

SyUhAdA said...

wah..
besnye..
nak join la..

[[ krafaina ]] said...

jom2 join..ajak kawan2 sekali...

imanmom said...

salam kenal,saya join ya

http://tungkukayu.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

adakan borang tempahan,spt sesetengah kedai on9,senang untuk berurusan..


tq

[[ krafaina ]] said...

penyertaan imanmom di terima...

Cute MuM said...

salam..

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

TQ

Cute MuM said...

lupa nak bagi cadangan..

kalo boleh asingkan blog kraf dengan CGL.. baru nampak kemas..

harap sudi terima yer..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Aina...atie pon dah join GA.jemput ziarah yer..TQ

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

nadratul said...

dah join :)

http://contestcontestcontest.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

thank you

Cute MuM said...

CGL tue Contest Giveawat Lucky Draw..singkatan la konon2 nyer.. heheh

[[ krafaina ]] said...

update penyertaan...
1- imanmom
2- cute mum
3- azatiesayang
4- nadratul

terima kasih penyertaan anda...
semoga berjaya

Ayza Gursoy said...

Salam Aina,
Kak Ayza dah tulis entry utk GA Aina ni.. have a look: http://ayzastudyo.com/?p=489

Thanks Aina!

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

ok siap

Mama Zharfan said...

salam

me join

http://suzie284contest.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

Nadiah Sidek said...

saya join!

http://mycontestzone.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

Yati said...

Yati join juga ya.

Ni entrinya
http://homemakers-puteri.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

Terima kasih. ^_^

Sherry said...

I am follower using sherrygo

blogged http://catchycontest.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

[[ krafaina ]] said...

update penyertaan...
1- imanmom
2- cute mum
3- azatiesayang
4- nadratul
5- Ayza Gursoy
6- nana
7- mama zharfan
8- nadiah sidek
9- yati
10- sherry

terima kasih penyertaan anda...
semoga berjaya

cikshaz said...

join :

http://misipunyabelog.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

kakyong said...

salam kenalan

kakyong join..

http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

fa10 said...

salam kenalan,
saya dah join..

http://krafaina.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

transformed housewife said...

salam,
akk ditag Kyong.
http://krafaina.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

cadangan: tambah lg produk2 terbaru yg comel2 utk girls sbb mak2 budak ni suka membeli. hehe

[[ krafaina ]] said...

update penyertaan...
1- imanmom
2- cute mum
3- azatiesayang
4- nadratul
5- Ayza Gursoy
6- nana
7- mama zharfan
8- nadiah sidek
9- yati
10- sherry
11- cikshaz
12- kakyong
13- fa10
14- transformed housewife

terima kasih penyertaan anda...
semoga berjaya

kakyong said...

terima kasih, kakyong dah masuk list... ;)

Ummu umar said...

Salam, dah lama follow..nak join Ga ye!

http://mygiveawaysgallery.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

komen kat my entry kalau x ckp syarat ye..

Melor said...

melor join juga ya

http://cmelor.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

[[ krafaina ]] said...

update penyertaan...
1- imanmom
2- cute mum
3- azatiesayang
4- nadratul
5- Ayza Gursoy
6- nana
7- mama zharfan
8- nadiah sidek
9- yati
10- sherry
11- cikshaz
12- kakyong
13- fa10
14- transformed housewife
15- ummu umar
16- melor

terima kasih penyertaan anda...
semoga berjaya

nadiah said...

salam,saya join GA ya

http://nettskerepek.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

pandangan saya pelbagaikan hasil kraf,
sesekali adakan diskaun

tq

Fa-zlyn said...

hye.fa join yer..
maaf lambt ckit.

http://citerkumrsfaz.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

Ms sunsWeetz said...

G.A&CONTEST SUNSWEETZ JOIN

http://gacontestsunsweetz.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

azlina aziz said...

Assalamualaikum. Salam perkenalan. Salam ber-GA sebab saya join GA ni :p

Sila la terjah saya di

http://misiazlina.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

Thanks :D

Gud luck to all contestan.

cikAida said...

saya da join..
id follower: cikayda

link:
http://livelaughloveofaida.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

cherita said...

aina dh join...

http://chentakucherita.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-ga.html

cikanna said...

salam saya join ya

http://seindahfarhana.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

cadangan saya adakan kan diskaun buat follower blog..

tq

lia said...

ok,dah join..ni link:

http://mamaleesya.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

nur.md.fadzil said...

saya dah join! ini link

http://nurapple.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html


tq! :D

joyahLisa said...

saya join suda
:)

http://jojojoined.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway-milikku-tak-malu.html

hope i'm the lucky one
^_^

aien harun said...

juin u..:)

http://aienharun.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

dilaloveawi said...

salam..

dila nak join..

id:dilaloveawi
link:
http://dilaloveawi.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html
xlgkap gtaw ye..maceh

sipot sedot said...

salam...sy dh join..thanks..:P

http://baskinrobinhoot.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway-giveaway-yuhuuuuu.html

MIERAREZ1 said...

saya join ye kak... jgn lupe huhuhu...tengok blog saya kalo x caya..
http://putericraft.blogspot.com/

[[ krafaina ]] said...

update penyertaan...
1- imanmom
2- cute mum
3- azatiesayang
4- nadratul
5- Ayza Gursoy
6- nana
7- mama zharfan
8- nadiah sidek
9- yati
10- sherry
11- cikshaz
12- kakyong
13- fa10
14- transformed housewife
15- ummu umar
16- melor
17- nadiah
18- fa-zlyn
19- Ms sunsWeetz
20- azlina aziz
21- cikAida
22- cherita
23- cikanna
24- lia
25- nur.md.fadzil
26- joyahLisa
27- aien harun
28- dilaloveawi
29- sipot sedot
30- MIERAREZ1

terima kasih penyertaan anda...
semoga berjaya
kepada sesiapa yang namanya belum masuk senarai atau terlepas pandang...sila bagi tahu ye?

Enna Banana said...

enna joined! :)

http://bananalovecontest.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

Arez Razin said...

join bila cikgu enna joinn jgak :)

http://speckyboys.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

Chunk Sengal said...
This comment has been removed by the author.
Mra Mastura said...

trying~ ^^

http://ijoincontest2-mra.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

cikpuanhady said...

salam..

saya join..entri autopublish jam 5.21 petang nanti..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

thanks..

[[ krafaina ]] said...

update penyertaan...
1- imanmom
2- cute mum
3- azatiesayang
4- nadratul
5- Ayza Gursoy
6- nana
7- mama zharfan
8- nadiah sidek
9- yati
10- sherry
11- cikshaz
12- kakyong
13- fa10
14- transformed housewife
15- ummu umar
16- melor
17- nadiah
18- fa-zlyn
19- Ms sunsWeetz
20- azlina aziz
21- cikAida
22- cherita
23- cikanna
24- lia
25- nur.md.fadzil
26- joyahLisa
27- aien harun
28- dilaloveawi
29- sipot sedot
30- MIERAREZ1
31- Enna Banana
32- Arez Razin
33- Mra Mastura

terima kasih penyertaan anda...
semoga berjaya
kepada sesiapa yang namanya belum masuk senarai atau terlepas pandang...sila bagi tahu ye?

Keyna said...

sy join yea :D
last2 minute pon dterima kan ?? :D

http://keyna-orange-pie-contest-ga.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

MommY & DaddY CooL said...

i join ok....

http://blog-mommy-daddy.blogspot.com/2010/12/krafaina-1st-giveaway.html

aliza said...

boleh join lagi x??

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila tinggalkan pesanan, komen, atau order anda di sini...