Salam pertemuan kepada semua pembaca blog yang sudi singgah di zon krafaina. walaupun anda tersesat atau memang dah menjadi follower atau sesiapa yang selalu mencuci mata dengan barangan kraf. ^_^

Di zon krafaina, anda semua boleh mencuci mata sambil membeli barangan kraft dari benang bulu hasil kerja tangan saya. Antaranya ialah sarung handphone, bookmark, barangan baby [topi, kasut, sarung tangan,headband], brooch,lapik meja, sanggul rambut khas untuk wanita dan banyak lagi.

dari masa ke semasa...saya akan update blog ini.. tapi tidak terlalu kerap...jika diberi keizinan dari segi masa dan kesihatan InsyaAllah saya akan menambah dan update berangan lain yang saya buat...saya sering menumpukan pada barangan yang di tempah..oleh itu...kesibukan tidak dapat dijangka...

selamat melayari bolg 'krafaina'

perjalanan krafaina

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Monday, December 27, 2010

Lucky Blogger Contest by Hahazirah

Assalamualaikum...


krafaina join Give away lagi... kali ni di tag oleh intan. [maaf ye intan...bit busy lately..so lambat sikit join GA] 
GA kali ni di anjurkan oleh  Hahazirah.


click gambar ni ye untuk baca selanjutnya...
caranya mudah...
tuan blogger bagi 3 step je..
1- follow
2-buat entry - tag 3 orang blogger,
3- tinggal link entry di ruangan komen....


simple je kan...
saya nak tag 
1.seindah farhana
2.Enjit-Enjit Semut
3.aku & buku


p/s: jom join ye kawan-kawan... yang tak di tag pun boleh join..sila-sila...

2 comments:

cikanna said...

dtg tgk tag,nanti saya buat ..

good luck...

Hahazirah said...

hai, trimas 4 joining. :D
smoga awk slh seorg lucky blogger. hehee~ ^^

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila tinggalkan pesanan, komen, atau order anda di sini...