Salam pertemuan kepada semua pembaca blog yang sudi singgah di zon krafaina. walaupun anda tersesat atau memang dah menjadi follower atau sesiapa yang selalu mencuci mata dengan barangan kraf. ^_^

Di zon krafaina, anda semua boleh mencuci mata sambil membeli barangan kraft dari benang bulu hasil kerja tangan saya. Antaranya ialah sarung handphone, bookmark, barangan baby [topi, kasut, sarung tangan,headband], brooch,lapik meja, sanggul rambut khas untuk wanita dan banyak lagi.

dari masa ke semasa...saya akan update blog ini.. tapi tidak terlalu kerap...jika diberi keizinan dari segi masa dan kesihatan InsyaAllah saya akan menambah dan update berangan lain yang saya buat...saya sering menumpukan pada barangan yang di tempah..oleh itu...kesibukan tidak dapat dijangka...

selamat melayari bolg 'krafaina'

perjalanan krafaina

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Saturday, January 29, 2011

pengumuman..~!!

Assalamualaikum....

krafaina ada pengumuman...
opss...bukan nak umum jualan murah ke... nak bagi hadiah ke... [masih belum ada rezeki lebih lagi] hehehe
insyaAllah..."one fine day" doa-doakan la ye?

sebelum tahun baru yang lepas...
krafaina ada buat giveaway... so..banyak cadangan yang di terima...[terima kasih..Alhamdulillah]
antaranya...tukar header...jualan.. tambah barang dan macam-macam lagi...
terima kasih sekali lagi kepada semua yang bagi cadangan....

so...dari hari ke hari, banyak juga barangan dari krafaina...ada juga yang tak sempat nak upload....masa mengatasi segala-galanya....
satu januari krafaina buat rombakan besar-besaran kepada blog.[cewah. macam besar sangat kan?] tukar background..bagi segar sikit...tukar header...tukar susunan....

tapi hari ni... krafaina cuma nak update tentang  label baru...label ni pun buat hari yang sama...malam menjelang 1 januari 2011...

nie label lama...[simple]

[label baru]

[label baru] untuk blog.
sesuai untuk gambar-gambar gelap.

p/s: kalau gambar yang ada label ni...maknanya label ye? bukan tampal pada kraf.. ^_^
p/s/s: kalau gambar yang saya upload ada label ni..maknanya itu semua gambar bulan januari...
kalau gambar yang saya labelkan dengan tulisan krafaina [yang biasa] maknanya gambar tu dah berkurun.... tahun lepas ^_^ cuma lambat update la... hehehe

3 comments:

redzuan said...

wwah , mmg nmpak lebih fresh blog ni dgn template bru ;)

10 MODEL KERETA KONSEP MASA DEPAN

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Aina..mmg blog Aina nampak lg cantik!!!!Tahniah yer...

[[ krafaina ]] said...

^_^ thanks...

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila tinggalkan pesanan, komen, atau order anda di sini...