Salam pertemuan kepada semua pembaca blog yang sudi singgah di zon krafaina. walaupun anda tersesat atau memang dah menjadi follower atau sesiapa yang selalu mencuci mata dengan barangan kraf. ^_^

Di zon krafaina, anda semua boleh mencuci mata sambil membeli barangan kraft dari benang bulu hasil kerja tangan saya. Antaranya ialah sarung handphone, bookmark, barangan baby [topi, kasut, sarung tangan,headband], brooch,lapik meja, sanggul rambut khas untuk wanita dan banyak lagi.

dari masa ke semasa...saya akan update blog ini.. tapi tidak terlalu kerap...jika diberi keizinan dari segi masa dan kesihatan InsyaAllah saya akan menambah dan update berangan lain yang saya buat...saya sering menumpukan pada barangan yang di tempah..oleh itu...kesibukan tidak dapat dijangka...

selamat melayari bolg 'krafaina'

perjalanan krafaina

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Saturday, January 29, 2011

update

Assalamualaikum....

semoga pengunjung-pengunjung zon krafaina sentiasa sihat dan ceria selalu...
terima kasih kerana sudi singgah di sini...

kebelakangan ini...krafaina jarang dapat update blog. maaf jika ada yang berkunjung bosan melihat barang yang sama sahaja... sudah banyak barang yang tidak di display di sini..sibuk mengatasi segala-galanya... bila sudah berada di alam maya ni...banyak pula benda yang nak di click-click. sebab tu krafaina kurangkan waktu berbloging....

sekarang kegilaan mengait topi...

jom update pasal topi dulu....
bulan lepas, kunjungan seorang teman di rumah membawa rezeki...Alhamdulillah...
dia tempah topi untuk anaknya...[saya gembira] terima kasih...

oleh kerana anaknya lelaki... patternnya lainlah sedikit...


siap ada kereta lagi...[1st time buat kereta]
kira jadila tu kan...
ini anak kawan...
chomelkan bila pakai topi ni...
mama+papa suka... makcik pun suka... hehehe
p/s: saya tak berniat nak buat bentuk kereta ni lagi...sebab saya tak pandai sangat...
nampak macam tak cantik sangat.... hehehe... kakak kata cantik... kawan kata pun ok...
bimbang mereka menjaga hati...

apa-apa pun.... biasa la..nama pun handmade [sedapkan hati sendiri...hehehe]

p/s: sesiapa yang rasa nak tempah untuk jadikan hadiah, boleh email krafaina@gmail.com atau isi je borang kat bawah blog ni k?
jangan mintak gambar bukan-bukan ye?? ^_^

2 comments:

cik L.A.L.A said...

oklh tu..nmpak gaklh upe kreta..huhu...kalau sy minx muke saya agak2nyer boleh x..??hehe

[[ krafaina ]] said...

hehehe.. kereta pun tak berapa nak menjadi...
kalau minta muka... apalah rupnya akan jadi ye?? huhuhu

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila tinggalkan pesanan, komen, atau order anda di sini...