Salam pertemuan kepada semua pembaca blog yang sudi singgah di zon krafaina. walaupun anda tersesat atau memang dah menjadi follower atau sesiapa yang selalu mencuci mata dengan barangan kraf. ^_^

Di zon krafaina, anda semua boleh mencuci mata sambil membeli barangan kraft dari benang bulu hasil kerja tangan saya. Antaranya ialah sarung handphone, bookmark, barangan baby [topi, kasut, sarung tangan,headband], brooch,lapik meja, sanggul rambut khas untuk wanita dan banyak lagi.

dari masa ke semasa...saya akan update blog ini.. tapi tidak terlalu kerap...jika diberi keizinan dari segi masa dan kesihatan InsyaAllah saya akan menambah dan update berangan lain yang saya buat...saya sering menumpukan pada barangan yang di tempah..oleh itu...kesibukan tidak dapat dijangka...

selamat melayari bolg 'krafaina'

perjalanan krafaina

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Saturday, January 1, 2011

selamat tahun baru...

Assalamualaikum....

selamat tahun baru kepada pengunjung-pengunjung krafaina...
semoga kita terus berusaha mencapai azam dan cita-cita....

hrumm...sempena tahun baru, krafaina buat perubahan besar-besaran pada blog ini...
macam mana?? ok tak?
sampai tertidur-tidur nak ubah semua ni...susah betul..maklumlah...saya jarang-jarang tukar.semua nak kena explore. banyak benda yang saya tak tahu... ^_^

krafaina harap semoga semua berpuas hati...
bagi la komen sikit tentang semua perubahan... ^_^

jom komen header
masa krafaina buat 1st Giveaway...ramai juga yang bagi cadangan tukar header...
so saya tukarlah...lama juga saya mencari idea untuk header ini...

p/s: semoga susunan di blog krafaina memudahkan pengunjung... jangan lupa komen ye?

2 comments:

cherita said...

skm aina...wah2 cantik blog...sempena thn br mestilah semua nk brkn...hehehe....cantik header 2... (^_^)

[[ krafaina ]] said...

thanks intan...
semua baru kan??
sekarang tengah sibuk..
nanti akan keluarkan barang baru pula... ^_^

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sila tinggalkan pesanan, komen, atau order anda di sini...